събота, 29 юни 2013 г.

Зейн изненадва Пери с татуировка

Преди дни се разчу, че Зейн Малик си е направил нова татуировка. Зейн и колегата му от One Direction са били забелязани в студио за татуировки в Америка, малко преди репетицията за турнето им Take Me Home. Докато Луи си е татуирал въже на ръката, Зейн е направил нещо по-лично. Изпълнителят на "Little Things" си татуира лицето на приятелката си Пери Едуардс.

Татуировчикът Джон Джеймс Гарачески сподели пред Sugarscape, че Пери не е знаела нищо за плановете на гаджето си. Всъщност, той е решил каква да е татуировката в последната минута.

"Той искаше да си направи пънк-рок герой. Беше някакво момиче, което изглеждаше като пънк-рок изпълнителка и малко приличаше на Пери. Така че взехме няколко снимки и ги съединихме. Той направи скица върху лист хартия и каза "Искам да изглежда така". И аз започнах да работя по татуировката. Исках да видя дали ще направя това, за което и двамата се вълнуваме. И накрая се получи този резултат".

Зейн и Пери не са се виждали от седмици, така че татуировката е неговият начин да покаже, че тя още е в ума и сърцето му, въпреки многото километри, които ги делят един от друг.

Какво мислите за татуировката? Споделете в коментарите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар